Бойко, ако знаеш как те псуваха на Пирин и Витоша, заради едно далеч по-отровно трио…

24

Има едно Отровно трио, което е отровило живота на далеч повече хора от онова, дето се взе с баба ви Мая.

Тома Белев, Петко Ковачев, Борислав Сандов. Подобно на Хаджигейовата банда, овладяла протестния гняв, тези трима яхнаха „зелената“ вълна. И си живеят райски на нейния гръб.

Първият е от Кърджали. Вторият е от Стара Загора. Третият е от Смоялн. Но техните каузи са две – да няма ски на Пирин и на Витоша! Родните им градове, природата там не ги интересуват. Може би защото не интересува и швейцарските им атамани. Но това е друга тема.

Направих си труда да разгледам профилите в социалните мрежи на тия тримата. Потвърдиха се опасенията ми, че тия са „зелени“ само по заплащане. Иначе са обикновени чиновници, преяждащи с „идея“.

Откакто е позахладняло времето, нито Хаджигеновците имат снимка на протест, нито Белевците навън. Лошо е през декември да се правиш на природолюбител, хрема ще хванеш, бонус ще пропуснеш. Само Томата извел онзи ден на плюс 15 женорята, да го снимат като Ленин на поляна. Ама то изненадани има ли, че „зелените“ са обикновени дини – зелени отвън, червени отвътре!?

В същото време, докато Сандовците преяждаха по новогодишните празници, десетки хиляди в София, Банско и Добринище им търсеха дебелите задници… Все хубави неща щяха да им правят в задръстванията за Витоша или опашките под Тодорка. Проблеми, които идват от такива като Белевците, блокиращи развитието на българския туризъм.

Този уикенд се видя, че въпреки всичко и всички, точно това е бъдещето на България. Витоша никога не е била толкова пълна. Банско откакто бе затворен скандално като „ковид-огнище“, никога не бе посрещал толкова скиори. Което пък върна спомените за опашките на лифта…

Г-н Борисов, Бойко, хората това искат! Искат си планините. Да спортуват в тях, да се разхождат, да дишат. Искат да могат да ги обикалят с лифтове, като в любимата на Белевците Швейцария. Искат да сложат анораците и да хванат гората, вместо като „зелените“ да седят зад бюрата.

Г-н Борисов, ако знаете колко пари ще влязат от това в държавния бюджет, сигурно и вие ще го искате. Спрете да слушате тези, дето висят в неделя с кафе под брадата да ви чакат на тенис-корта! Те са Тома Неверни, целуват ви ръка като им разписвате 40 милиона да учат мрените да плуват по гръб, после отиват на площада и ви псуват! За имидж… И така до следващата неделя, когато пак цъфнат в „Банкя“ да ви помолят за 20 милиона за местене сив мъх от Мусала на Вихрен.

Г-н Борисов, послушайте на Белев и другите бели, а хилядите, които бяха в планината! Те са истинските Зелени!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ