Цветанка Ризова на ръба на коварно заболяване, папараци я изловиха как… (СНИМКА)

Цветанка Ризова е на ръба на анорексията, узна HotArena. Тази теория констатираха фотографите на вестник „Ретро“. Водещата на „Лице в лице“ е отслабнала драстично и коленете й вече са по-широки от бедрата й. Тя не хапвала нищо по цели дни и буквално била с разстроена психика, споделят нейни колеги. Ризова тежала около 47 кг., но това не й стигало и постоянно смятала, че не е достатъчно слаба.

Причината за шокиращата й мания, която е на път да я доведе до сериозно заболяване, е страхът й, че вече е на възраст и не е достатъчно красива за новия си мъж, който е с няколко години по-млад от нея. Ризова била в истерия, че някоя красавица ще й отмъкне любимия, заради когото се разведе с бащата на сина си.

Друга голяма болка на водещата била професията на новия й мъж. Веселин е лекар и в момента практикува в отделението по ортопедия и травматология към Медицинския институт на МВР, където бил заобиколен от млади сестри и лекарки. Затова Ризова го ревнувала бясно. Според запознати обаче това било напълно неоснователно, защото Веселин бил луд по водещата и друга жена не го впечатлявала.

Самият той също ревнувал водещата, която не е за подценяване и била ухажвана от бизнесмени и политици. Освен това фотографите на „Ретро“ видяха, че и хубави момчета, нейни колеги от телевизията, които се надпреварват да й помагат в работата. Един от тях дори бе засечен да й паркира колата.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ