Борис Дали е на върха на щастието

борис дали-лили

Преди малко повече от година в семейството на Борис Дали настъпи огромна драма, която разтърси всичките им роднини. Двамата се разделиха доста драматично, а потърпевши се оказаха двете им деца.
След раздялата на Борис Дали и Лили Станчева се изписаха много неща, включително за трета жена, с която певецът вече живее на семейни начала. Блиц оповести нова бомбастична новина и обрат в отношенията на фолк звездата и майката на двамата му сина. След всички неприятности, изглежда Лили отново е простила на Борис и двамата са се събрали. Това разкриха пред БЛИЦ очевидци, които са ги видели заедно на Нова година в Сандански.

Негови почитатели са изненадани да ги видят заедно, тъй като този път Лили била категорична, че слага край на тази драма. Изглежда двамата са преосмислили нещата и е твърде вероятно да са направили компромис със себе си в името на техните две деца. Все още публично не са оповестили сдобряването си, но съвсем открито са се показали на Нова година и са демонстрирали близки отношения.

Припомняме ви, че през лятото Лили се записа в уебпредаването на шефката на силиконките – Мариана Маринова, което е посветено на жените и грижата, която трябва да полагат, за да изглеждат поддържани и на ниво.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ