Напук на ограничителните мерки в света: Гери-Никол отпраши за Бали

Гери-Никол

Напук на ограничителните мерки и кризата в цял свят, тийнсензацията Гери-Никол изпозлва свободното време за поредна екзотична почивка. Изпълнителката на „Момиче като мен“ се наслади на хубавото време на остров Бали.

Хитовата звезда се прибра в България преди броени часове и чак тогава сподели най-горещата снимка от престоя си в азиатската страна. И този път Гери не изневери на себе си и прикова вниманието със своята дупара.

Виждаме Гери в много елитен комплекс в Бали, от където гледката буквално спира дъха. Талантливата певица се е щракнала на фона на невероятния пейзаж, но вниманието ни е приковано и от нейната задница.

Самата тя е написала под снимката „Гледаката’, но е спорно дали няма предвид и тя задните си части, които са силно обсъждани в родната ни страна и будят едновременно възхищение и отвращение.

Звездата се прибра в България и първото нещо, което направи, е да отиде на имения ден на своя фризьор Ивайло Колев. Тя седна на една маса с плеймейтката Жанета Осипова, Дара, фолкпевицата Лидия и т.н.

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ