След изневерите: Мисис Баба накара мъжа си да съжалява жестоко

Мисис Баба Дони Чачова, Стойчо Чачов

Дони Василева за пореден път доказа колко силна и волева жена е и вместо да изпадне в депресия след поредното си любовно разочарование, направи нещо, което изуми всичките й последователите в социалните мрежи.

Елегантната бизнесдама, която наскоро показа какви ги е вършил съпругът й Стойно Чачов зад гърба й, със сигурност вече го е накарала жестоко да съжалява за наглата си постъпка, пише show.blitz.bg.

Наскоро стана ясно, че бизнес проекта на Дони, свързан с козметика, не само, че е увеличил в пъти приходите си, но и е привлякъл много нови клиенти.

„След като открито и без притеснения разкрих пред всички за схемите на мъжа ми, спечелих много последователи и нови приятели в мрежата. Не търся съчувствие, нито дължа обяснение. Просто исках да дам кураж и на други жени в моето положение.. Когато не си красив отвътре, няма никакво значение дали си красив отвън“, споделя Дони в едно от видеата в канала си. Ако разчитаме правилно посланията й, раздялата със Стойно Чачов не само, че няма да я събори психически, но и ще я направи в пъти по-успешна в бизнеса.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ