Лора Крумова вече не прилича на себе си (Снимки)

Лора Крумова

Едно от най-красивите телевизионни лица у нас, Лора Крумова, едва ли някога повече ще се появи на екран. Бившата водеща на „Здравей, България“ по Нова телевизия и на „Тази събота и неделя“ по Би Ти Ви окончателно е загубила битката с килограмите, пише ПИК.

Пагубни за фигурата на Лора бяха двете й бременности. През 2013 г. тя даде живот на сина си Явор, а през септември на 2018 роди сестричката му Мина. По принцип, Крумова е склонна към напълняване и никога не е била слаба като фиданка. Но откакто не застава пред камера, съвсем се е предала пред гените си.
В момента блондинката е едно от лицата, които дирижират зад кадър нискорейтинговия, но същевременно изключително скъп проект на телевизията, наречен „Шоуто на Николаос Цитиридис“. Малко преди обявяването на извънредното положение през март миналата година, Крумова се присъедини към екипа като редактор.

Въпреки, че гъркът не занимава аудиторията с плоските си шеги от Нова година насам, шефката му продължава да ходи на работа в Малкото НДК, където се помещават студията на телевизията. Най-вероятно с останалите й колеги мъдрят по какъв начин да съживят интереса към предаването, на което новото ръководство на Би Ти Ви е дало нов, последен шанс да докаже, че заслужава да бъде в ефир.

Точно преди старта на един от работните й дни от началото на годината, папараците на ПИК изловиха Крумова на паркинга пред медията й. Известната журналистка паркира колата си – сиво „Субару“, което шофира от години, и се измъкна от нея с дебела зимна шуба и награбила две огромни чаши с кафе. Една от тях замина в контейнера за смет, но точно докато Лора се освобождаваше от амбалажа, зимната й дрехи се разтвори достатъчно, за да разкрие пищната й фигура.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ