„Президентът се изгаври с Йоло Денев и Кольо Босия“

Румен Радев

„Гаф след гаф сътворява метежникът с юмрука на „Дондуков“ 2 Румен Радев, щом се опита да влезе в ролята на политик. Поредният му такъв лъсна с пълна сила покрай напъните да провежда предизборни консултации с партиите и стана най-горещия повод за всевъзможни вицове и подигравки с него из социалните мрежи.

Радев покани знайни и незнайни формацийки, сдруженийца и даже физически лица, но забрави за вечния протестър – Йоло Денев. Уж му стискаше ръката на площада и го адмирираше, че не се отказва ни в дъжд, ни в пек или виелица. А набързо го забрави и се оказа, че само се е снимал с него за личен пиар и толкова. Същото и с Кольо Босия, който даже гладуваше заради него…

По-важни се оказват за Радев групировките, щом викна аверите на ВИС от компанията на Слави Трифонов, забърканият с Маджо Христо Иванов от ДеБъ или популярната като сестра Галева Мая Манолова. С какво е повече Копейкин от Йоло Денев или пък бащата на фалшивите новини Арман Бабикян?

Защото Йоло Денев няма връзки нито с мутрите, не е пял и играл кючеци на ВИС и СИК, не е бил интимен с властимащите, не се е облажил от задгранични преводи или пък не е пикал във фонтани като Румен Петков ли?

С избора кои точно метежници да покани в кабинета си, Радев ясно показа какви са зависимостите му. За Йоло Денев и Кольо Босия остава горчивият извод кой и как за пореден път използва гражданската им енергия за лична изгода.“

Автор: Гергана Ингилизова



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ