Спипаха Милен Цветков да разпуска на море с млада и хубава колежка (СНИМКА)

Милен-Цветков-1

Милен Цветков продължава да не потвърждава официално, че в живота му има нова любов, но вече не крие близостта си с красивата си колежка Даниела Анадолийска, която от няколко години работи като редактор в неговото предаване, видя HotArena.

Освен че двамата споделят едно и също работно място и през делничните дни са заедно почти денонощно, дори през отпуската Милен не се отделил от младата хубавица. За втора поредна година журналистът завел горещата блондинка на море, като този път двамата прекарали ваканцията си в Созопол. Няколко дни били напълно сами, а после към тях се приъсединили и други хора от екипа, с които се забавлявали заедно и използнали почивката за т.нар тиймбилдинг.

През миналото лято Милен не посмя да афишира, че с Даниела са плажували заедно, защото раните от раздялата му с дългогодишната му половинка Ивета, от която има син Боян, бяха все още пресни. Двамата скъсаха окончателно в началото на 2017 г., а няколко месеца след това Цветков хлътнал по сексапилната си колежка. Още тогава й предложил да отидат заедно на море, но взел със себе си и малкия Боян, с когото прекарвали време все по-рядко, откакто с майка му се изнесли от дома на тв водещия.

Това лято Милен и Даниела били сами край морския бряг и имали шанс да се наслаждават на компанията си необезпокоявани от деца. Всичките им колеги знаели за техните по-специални отношения и привидно ги подкрепяли, но зад гърбовете им се носели много и упорити слухове. Най-коментираната тема била дали ако връзката им се задълбочала, журналистът щял да се реши да има и трето дете, при условие, че дъщеря му Калина вече е мома за женене. От друга страна Даниела все още нямала семейство и със сигурност мисълта да стане майка често преминавала през главата й. За момента обаче предпочитала да се наслаждава на любовните трепети и да не ги натоварва с очаквания, които биха я разочаровали. Тя била наясно, че Милен от дълги години се слави като женкар и джентълмен. Когато се завърнал в ефир след кратката пауза на предаването му и Даниела попаднала в неговия екип, тя забелязала, че избирал сътрудничките си предимно по атрактивната визия, предават от Ретро.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ