Пиронкова, Шиникова и Томова отново на корта във вторник

Цветана Пиронкова

Утрешният ден отново ще бъде празник за българския тенис, тъй като три наши представителки ще излязат на корта, за да изиграят мачовете си от 2 кръг в квалификациите на Аустрелиън оупън.

След блестящия си старт в първи кръг Цветана Пиронкова предстои да се изправи срещу На-Ли Хан от Япония, като отново нашето момиче е фаворит на букмейкърите. Двубоят е втори в програмата на корт 1, което означава, че началният час на срещата ще е около 9:30 часа българско време.

Втората ракета на България при дамите Виктория Томова по-рано днес успя да запише комфортна победа над Шарлот Кемпенаерс-Пош и утре отново ще трябва да излезе на корта – този път срещу световната номер 312 Ребека Марино. Мачът е четвърти на корт номер 3 и се очаква да започне по същото време като днешния – 12:30 часа.

Без съмнение Изабелла Шиникова сътвори най-голямата изненада дотук в пресявките, елиминирайки втората поставена – Осеан Доден, и по този начин си уреди среща, стартираща около 11 часа, с Жа-Жинг Лу.

Пожелаваме успех на нашите момичета и се надяваме утре да се поздравим с не една, не две, а цели три български победи!

Източник: „Tennis.bg“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ