30 дни след финала на „Фермата“, Дая изплю камъчето за Данчо

Даяна, Данчо, Фермата

Името на актрисата Даяна Ханджиева присъства непрекъснато в медиите. Напоследък новините зачестиха, а коя от коя е по-пикантна и интересна. В интернет пространството гръмна снимка на Даяна с тест за бременност, след което започна да се твърди, че е разделила Йордан от „Фермата“ с годеницата му и че си падала малко нимфоманка.

Наш репортер се свърза с актрисата, за да разберем какво се случва с живота й и кои от новините е публичното пространство са истина и кои лъжа. От нея научихме и доста други пикантерии, които са й се стоварили покрай коледните празници.

– Даяна, да ти честитя ли? Навсякъде гърми, че ще ставаш майка…

– Точно преди да се чуем с теб получих съобщение от непознат човек, който ми пожела лека бременност и да родя здраво и хубаво бебе. Викам си: „Боже мой“. Истината е, че се разболях от коронавирус и реших да направя видео, в което съм с корона на главата и я посочвам с термометър. Някои е решил, че термометърът е тест за бременност и сега над 37 градуса е момче, под 37 градуса – момиче. (бурен смях) Явно това са новите тестове.

– Имаш ли идея къде се зарази с Ковид-19 и как протече при теб заболяването?

– Много лесно и бързо го минах! Семейно си го предадохме на коледната вечер. Всички вкъщи се разболяхме и си останахме под карантина заедно. Минахме го сравнително леко, не се стигна до болници и до по-сериозни последствия. Но нека хората да се пазят, защото при всеки болестта протича по различен начин.

– Значи на празниците си била под карантина…

– Абсолютно! Нямах право да мръдна и всъщност това бяха най-странните празници. Отдавна не ми се беше случвало да прекарам толкова време със семейството си.

– Хубаво си говорим за фалшивата новина за твоята бременност, но замисляш ли се вече към тази крачка? Мечтаеш ли си как ще изглежда, как ще се казва и т.н.?

– Направила съм цялостен план, просто чакам бащата! Като повечето жени, а също си мечтая да имам семейство и да стана майка. Преди го мечтаех повече, сега съм се пуснала по течението. Нали знаеш, след 25 години ти е все рано! Не форсирам нещата, когато стане – ще се радвам!

– Упорито се пише, че Данчо от „Фермата“ е зарязал годеницата си и вече официално сте новата светска двойка?

– Новата светска двойка сме точно толкова, колкото съм и бременна. Йордан направи един бъзик при Николаос Цитиридис и оттам тръгна. Някои „журналисти“ решиха да пропуснат саркастичната част и да обявят само големият скандал.

– Той също се разболя от Ковид-19 и дори бе приет в болница с усложнения. Какво ти споделя за състоянието си?

– За жалост, той се влоши доста рязко и се е стигнало до викане на линейка и настаняване в болница. Мислел си е, че това е краят, че умира. Определено много по-тежко от нас го изкара. Даже той има съмнения, че двамата заедно сме го хванали покрай шоуто. Гледам да не му звъня, защото му е трудно да говори, задъхва се. По-скоро неговата годеница Камелия ми дава повече информация.

– Ето това е новина – Даяна и Камелия са приятелки!

– Приятелки е силна дума, но определено няма омраза, съперничество или някаква драма. Чуваме се, даже съм й звъняла за съвети за коледни подаръци. С нея сме в много добри отношения, защото тя е човек, който разбира. Когато разбираш отсрещния човек, много по-лесно приемаш какво се случва.

– С кои от останалите участници от „Фермата“ продължаваш да поддържаш приятелски отношения?

– С Габи, понякога с Мария се чуваме и като цялото с хората, които са в София ми е по-лесно. Във „Фермата“ е друга, няма как да не се сприятелиш. Но навън, където са „твоите хора“ е по-различно и е трудно да се поддържат такива отношения.

– Какво си пожела за новата 2021-а година?

– Пожелах си да ми е десет пъти по-динамична от миналата! През 2020 година си почивах прекалено много и не ми се иска повече. Усетих я като изгубена година. А между другото, няма ли да ме питаш дали съм нимфоманка?!

– Еха, такава ли си? Да не искаш сега да се рекламираш в тази насока?

– Не си ли разбрал, че го правя едновременно с четирима от различни държави?! Толкова е нелепо, че спрях да се дразня на подобни измислени новини. Гледам към хумора да ги завъртя нещата. Вкъщи става голям купон. Родителите ми също го приемат по този начин, защото ме познават. Не мога да кажа, че съм задръстена в тези отношения, но си избирам интимните партньори. Не е „каквото дойде“, както си мислят някои хора. Доста съм предпазлива. Абсурдни са твърденията на този Стоян, който уж дал интервю за някаква медия и казва, че вероятно не го помня, защото често съм сменяла мъжете си. По едно и също време съм имала даже връзка с българин, македонец, сърбин и афроамериканец. Играя на широко. Те през леглото ми минават с номерче. Но предпочитам да ме обявят за нимфоманка, отколкото че съм пълно дърво. (смее се)

Интервю: Красимир Красимиров



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ