Веселин Марешки насоли Радев в очите: Безмислен си!

Румен Радев, Веселин Марешки, Воля

Продължават консултациите на президента Румен Радев с парламентарно представените групи по повод насрочване на дата на предстоящите избори в условията на пандемия.

По-рано днес държавният глава се срещна с ГЕРБ, БСП и ДПС.

Представителите на ВМРО и НФСБ отказаха среща с Радев и се обявиха против гласуването по пощата.

Към момента Румен Радев провежда консултации с ВОЛЯ с лидер Веселин Марешки.

„Поставяте важни въпроси, а стъпката за консултации е добра, но и много закъсняла. Упражнението днес с тези консултации е напълно безсмислено. Това е израз на некомпетентност и уплаха. Тези консултации трябваше да се случат по-рано, а ние сме ви отправяли покани“, обърна се Марешки към държавния глава.“

„Изкарахте мутрите на площада, каза още лидерът на ВОЛЯ на Радев.“

„Видеонаблюдението на броенето е най-евтиният вариант за честни избори“, допълни той.

Относно гласуването по пощата Марешки заяви, че няма разлика дали хората ще се редят пред секциите или пред пощите. Лидерът на ВОЛЯ обяви, че проблемът с карантинираните щеше да бъде решен с електронното гласуване, за което от партията са апелирали през годините.

Вие сте поредния случайно попаднал на Дондуков. Такъв сте си, не казахте нищо срещу картела и в помощ на българите. Съжалявам, че не бяхте независим кандидат на изборите, без помоща на БСП, за да видите на кое място щяхте да сте, завърши Марешки и пожела приятен ден на Румен Радев.

Разговорът завърши под остри реплики и рекордно бързо за 23 минути.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ