Гала хванала първия си мъж в крачка! Сгащила го с друга в общия им дом! А Стефан й сложил рога с блондинка…

Гала Стефан

Гала сподели, че има богат опит с изневерите, като в повечето случаи се оказвала от страната на потърпевшите.

Наскоро тв водещата разкри истинската причина да зареже първия си съпруг и баща на дъщеря й Мари, която съвсем не била появата на Стефан в живота й. Всъщност блондинката хванала Косьо в крачка, като дори не й се наложило да го подозира, следи или да се възползва от услугите на частен детектив, до каквито прибягват редица наши ревниви знаменитости, писа „Ретро“.

Просто се прибрах вкъщи и го заварих с друга“, откровеничи Гала. Към днешна дата приемала тази история с насмешка, но навремето унижението да види съпруга си с друга жена в общия им дом я съсипало до краен предел.

Именно тогава, заслепена от гнева, тя се впуснала в авантюра с женения Стефан, с когото са заедно и до днес. Началото на връзката им било скандално и драматично, защото той току-що бил станал татко на дъщеричка, а съпругата му страдала с години след раздялата.

Трудно приела да гледа сама току-що родената дъщеричка без татко й, като й се налагало да понася и обидите на Гала. Водещата й пускала гневни есемеси. После двете заровили томахавките. Оказало се, че щом Стефан веднъж е изневерил на първата си жена, той ще кръшне и втори път. Блондинката го изловила в лъжа – в мрежата се появили снимки на любимия й с друга, отново руса жена, от които се вижда, че двамата са особено близки.

За да не е унижена отново, Гала излъга, че не друга, а тя е на въпросните снимки. Така защитила и своето достойнство, и успяла да прикрие мимолетната афера на гаджето си.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ