Фики взе окончателно решение за кариерата си

Фики, Тони Стораро

Поп фолк звездата Фики Стораро, който направи фурор в „Като две капки вода“ с превъплъщенията си, хвърли нова бомба за себе си, която предизвика бурни реакции сред феновете му.

След бляскавото му представяне в шоуто веднага се заговори, че хитовият изпълнител ще напусне редиците на „Пайнер“, ще смени и жанра, в който пее, пише Блиц.

„Не е истина, че ще сменям жанра, тъй като това е музиката която до ден днешен ме е изхранвала и съм имал успехи с нея. Но аз съм човек, който обича всеки жанр музика и съм готов да импровизирам, ще имам нови изненади за хората, които слушат моята музика, защото оттук нататък ще бъде много различна… Нека хубавата музика печели, няма значение в кой жанр“, заяви Фики в скорошно тв интервю, с което и отвърна на спекулациите по свои адрес.

Изпълнителят на „Ще те закарам“ посреща 2021-ва с оптимизъм и вярва, че през новата година ще се завърнем към нормалния си начин на живот. Той не крие, че е нетърпелив да види какво му е приготвила тя, но в свое послание към публиката споделя: „Дадох си сметка, че понякога трябва да забавим темпото, да се наслаждаваме на времето с най-близките ни хора и да оставим стремежите и амбициите да почакат“


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ