„бТВ“ разсекрети заместника на Антон Хекимян в сутрешния блок

Антон Хекимян, Георги Тошев

Най-спряганото лице за наследник на Антон Хекимян в сутрешния блок на „бТВ“ е разсекретено.

Медията бе разтърсена от редица рокади след промяната в собствеността, които бяха инициирани от новия главен изпълнителен директор Мартин Швехлак. Припомняме, че Маргарита Александрова и Венелин Петков бяха освободени от постовете си на директор „Програма“ и директор „Новини, актуални предавания и спорт“.

Чрез вътрешна промоция те бяха заменени от Христо Хаджитанев, който e новият директор „Програма“ и Антон Хекимян, който заема поста директор „Новини, актуални предавания и спорт“.

След като стана ясно, че Хекимян се е издигнал в йерархията и вече е с по-отговорни функции, най-големият въпрос беше кой ще го наследи като водещ на сутрешния блок в телевизията.

Близки до „бТВ“ разкриват, че човекът, върху когото са се спрели новите босове, е водещият на новините Денислав Борисов.

Едно от младите остриета на медията е част от екипа от 2010 година, като преди това е натрупал разнообразен новинарски опит в други две телевизии.

Смята се, че той достатъчно добре познава атмосферата сред колегите си, има насъбран опит и ще може адекватно и успешно да замести своя именит колега.

„БЛИЦ“


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ