31 дни след финала на „Фермата“: връзката между Хепи Ванче и Сами

Хепи Ванче, Даяна, Фермата

Преди 31 дни бе обявен победителят във „Фермата: Пътят на една мечта“. Това бе сезон 6 на реалитито, който отново успя да развълнува малки и големи зад телевизионния екран. Най-интерсното е, че това продължава да се случва близо месец след последния епизод за сезона.

Интересна е и темата за „връзката“ между Хепи Ванче и Сами Хосни, която се тиражира напред назад. Истината е, че такава връзка има, но е само и изключително приятелска, за жалост на жълтите журналисти в тази история няма нищо пикантно.

Сами си има сериозна приятелка, която често дори се включва в изявите му в социалните мрежи, а Ваня търси своята половинка в живота. Не е тайна, че тя бе увлечена по пилотът на самолет – Петър от своя сезон, но нещата им така и не се получиха.

Все пак се оказа, че Ваня и Сами се познават и те дори тренират заедно в залата на фитнес треньора.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Sami Hossny (@samihossny)

Двамата провеждат тренировки в любимият и на двамата кросфит, към тях се присъединява и звездата на музикалната сцена – Криско.

След тежките тренировки Сами дори, намери сили да напише забавна вметка: „Когато не можеш да станеш победител във Фермата, поне се снимаш с победителите.“. Кадърът събра близо 15 000 реакции, а коментарите бяха стотици.

Няма как да не отбележим и перфектната форма, в която се намират и двамата бивши участници във Фермата.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ