Борисов в Хаджидимово: Мостът ще бъде възстановен до събота

Бойко Борисов

Дигите се възстановяват на много места. Тук строихме улици, пътища, водопроводи и това е причината да останат по-малко пари за укрепване на дигите, но сегата природата ни подсказа, че трябва да се заемем и с това.

Това заяви премиерът Бойко Борисов, който е на инспекция в Хаджидимово, където проливните дъждове отнесоха моста между общинския център и село Блатска.

„Природата е голяма сила. Тези реки са бурни. Като придодайт и нищо не може да ги спре. Зам.-министър Нанков е с мен и гарантираме, че до събота следобед мостът ще бъде възстановен. Трябва водата малко да се оттече“, категоричен бе Борисов.

„Днес дадохме 1,3 млн. за училището в Рибнево, да си направят спортната база. Днес отпуснахме много пари точно за такива населени места. И за болницата в Гоце Делчев дадохме, да не ходи надалеч да се лекувате. Ще ви помогнем и за спортаната зала“, обеща министър-председателят на кмета и жителите на Хаджидимово.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ