Агресивен клиент наби охранител в офис на НОИ и му счупи носа

Линейка

Агресивен благоевградчанин нападна и счупи носа на охранител в сградата на НОИ в Благоевград. Инцидентът станал на 12 януари около 14.30 ч. в обществената сграда на ул. „Тракия“, пише „Струма“.

Гражданинът поискал да влезе в приемната, но бил спрян от охранителя с молба да изчака, тъй като с оглед противоепидемичните мерки бил въведен пропускателен режим, за да не се допусне струпване на повече хора. Изнервеният мъж напсувал охранителя, последвало спречкване, при което го ударил в лицето и му счупил носа. 57-годишният нападател е задържан за 24 ч., по случая е образувано досъдебно производство, съобщиха от пресцентъра на полицията.

Ето какво добави за неприятния инцидент директорът на ТД на НОИ – Благоевград Илиян Георгиев пред репортер на „Струма“ : „По време на инцидента бях в София. Разправията била провокирана от изнервен клиент, който след като получил указание от охранителя Чавдар Урдев да изчака, тъй като в приемната имало хора, започнал да ругае и се стигнало до спречкване, при което го ударил и му счупил носа. Направени са протоколи от полицейските служители. В момента сградата на НОИ се пази от друг служител на охранителната фирма „Алфа сот секюрити“. Пострадалият 68- годишен охранител си е извадил медицинско свидетелство и ще си търси правата по съдебен ред.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ