Мрачни новини връхлетяха шеф Ангелов в началото на 2021-ва година

виктор ангелов

Шеф Виктор Ангелов получи нежелани от самият него новини, а причината е спиране на проект.

Ангелов остава без шоуто си „Хелс китчън“. По всяка вероятност кулинарното предаване няма да се излъчва тази година в родния ефир. Тази мълва обикаля коридорите на „Нова телевизия“ от няколко месеца. Обикновено в края на годината от продукцията обявяват старта на шоуто, но засега няма и дума за кастинги и продължение, пише plovdiv24.bg.

Една от причините за замразяването на проекта, който е един от най-гледаните в ефира, е върлуващата пандемия. Коронавирусът сви доста бюджетите на телевизиите и те се въздържат да правят развлекателни предавания. „Засега нищо не можем да кажем. Когато има яснота за предаването, ще бъде оповестено“, коментирали от „Нова“. За три сезона Виктор Ангелов успя да превърне „Хелс кичън“ в едно от най-гледаните тв предавания. Кулинарят заряза „Мастършеф“, за да е лице на формата, създаден от Гордън Рамзи.

Друго обичано предаване по „Нова“ също може да не се появи на малкия екран. Става дума за семейното риалити „Един за друг“. Дебютният сезон на формата, чийто водещ бе Емо Чолаков, пожъна огромен успех. Но и неговата съдба е неясна. Още преди да завърши първият сезон от продукцията обявиха кастинг за втори. Но в момента в сайта на предаването няма нова информация. Лицето на шоуто – Емо Чолаков – също не знае дали ще има втори сезон на риалитито. „Не знам каква ще е съдбата на шоуто. Предаването много ми допадна“, каза преди месец Чолаков.

Рейтинговите продукции на Маги Халваджиян обаче отново ще се завърнат в ефира на „Нова“. Или поне така планира продуцентът. Халваджиян вече работи по поредния сезон на „Като две капки вода“. Преди дни той публикува анкета в мрежата с въпрос: „Кого искате да видите в „Капките“ напролет“, което значи, че девети сезон се задава.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ