Лъснаха интимните тайни на Мария Илиева! Стеснява си най-милото заради ново гадже…

Мария Илиева

Прясната майка Мария Илиева се подлага на процедури за стесняване на срамните си органи, след като наскоро роди първата си рожба.

40-годишната певица искала да постегне вагината си при раждането, но тъй като по лекарско предписание се подложи на секцио, козметичната намеса била отложена за лятото.

Мария посещавала елитна столична клиника и чрез лазерна терапия на колагена се опитва да постигне стесняване на вагиналния канал. Всяка интервенция излиза по около 2000 лева на певицата, но тя не пести пари, когато се налага да забави хода на времето, писа „Таблоид“.

„Вече не съм първа младост и леко съм се поразхлопала. Животът на 40 обаче тепърва започва, нямам намерение да се отказвам от удоволствията само защото вече съм майка“, философства певицата пред свои дружки.

Докторите я убедили, че резултатите от процедурата са доста трайи – напълно достатъчно е да ходи на профилактика веднъж на 4-5 години.

Говори се, че Илиева освен Наско Колев, е използвала и таткото на детето й – Георги. Той й послужил единствено като осеменител, а след това безцеремонно го натирила, както направи и с варненския младок, с тази разлика, че той не стигна до крайности като създаване на потомство с нея.

В момента Мария продължава да се вталява след бременността и да се стяга. Старата чанта е все още лачена, с нови козметични подобрения, и си търси поредното лъвче, с което да си поиграе на „кака е скандал“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ