Българска нумероложка разсекрети какви ще бъдат изборите

избори

Денят 4 април, избран от президента Румен Радев като дата за провеждане на изборите, крие особености според известната нумероложка Ели Маринова. Тя се съгласи да коментира какви изненади могат да ни очакват на парламентарните избори.

Ето какво прогнозира Ели Маринова:

„4 април е сложен от нумерологична гледна точка ден и на такъв ден могат да се очакват изненади от всякакъв вид.

Събота, 4-ти април е 13/4, универсален ден за целия свят. 13 е едно от числата на изпитания. Това число изпитва търпението, дисциплината и изпълнителността. То има пряко отношение към изрядността на документите, с които работим.

В период под 13/4 всяка задача, която не може да бъде довършена до край поради проблеми в организацията, ще създава спънки и пречки, няма да може да разгърне своята ефективност.

За България 04.04 е 7-ми универсален ден – едно изключително взискателно и капризно число. Седем е числото на Бога, на перфекционизма и на перфектно изградените стратегии, на изненадите от всякакъв вид.

Когато една задача, реализирана в период, в случая ден под числото 7, е подготвена перфектно, особено в техническо, технологично и логистично отношение, изненадите ще са дори по-добри от предварителните очаквания.

Но ако няма добра подготовка, можем да очакваме суматоха и неприятни изненади. Числото предполага и проблеми с доверието и отзивчивостта, в случая на електората. И поради тези причини, когато започваме нещо важно под седмица, винаги трябва да имаме поне още един добре подготвен резервен план.

Има голяма вероятност целият месец април да бъде напрегнат.

Тогава ще се забележи по-голяма политическа активност и всичко в държавата може да заприлича на едно голямо, но не особено добре режисирано представление. Възможни са обвинения в корупция на едро или пък разкриване на корупционни схеми.

Освен в политиката и финансите, фокусът на проблемите ще бъде насочен и към здравеопазването, образованието, социалната сфера, културата и изкуството, спорта и туризма. Има опасност от разхищение на средства, прикрити като опит за икономии.

Липсата на достатъчно и коректна информация, като не забравяме, че не само медиите отговарят за това, по наболелите проблеми може да доведе до суматоха и объркване в дадени ситуации.“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ