Втори щур купон в Пловдив, 12 души са зад решетките

Полиция, Арест

Среднощна игра на котка и мишка в Пловдив. Полиция и здравни инспектори прекъснаха две празненства в заведения, които са в пълно нарушение на противоепидемичните мерки. Танцьорка от единия купон дори се опитала да избяга от проверяващите. На гостите в двете заведения ще бъдат наложени глоби, включително и за пушене на закрито, както и за хора без лични документи.

След втория нелегален купон в Трето районни управление в Пловдив са отведени 12 души. Полицаите прекратили купона след сигнал. На гостите ще бъдат наложени глоби между 200 и 1000 лева, а собственикът на обекта с до 5000 лева, съобщиха здравните власти.

А повод за тържеството с над 50 гости е бил рождения ден на собственика. За доброто настроение на гостите се е грижил певецът Милко Калайджиев. Всички са влезли през страничен вход на ресторанта, а за да бъдат допуснати, е трябвало да кажат специална парола. Случката ядоса и премиерът Бойко Борисов.

„Има тарикати, които си мислят, че лъжат държавата. А те лъжат себе си, защото ще се разболеят“, каза той.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ