Тежки инциденти в Пиринско! Скиор пострада в планината, три коли полетяха в дере

Пирогов, Линейка

Скиор пострада на пистата в м. Бодрост, над Благоевград. Инцидентът стана преди минути. Според първоначалните коментари мъжът се е спускал точно на мястото, над което върви лифта, дали го е ударил лифтът не стана ясно, тъй като ситуацията се е развила много бързо, предаде Struma.com.

Мястото,където е търсил силни усещания е е непозволено. Свален е до базата с машина за почистване на сняг, а долу вече го чакал екип на Спешен център -Благоевград. Пострадалият е транспортиран в болница „Пулс“. Пистите не са обработени добре,тъй като снегът не е достатъчен. На мястото на инцидента бе и концесионерът Ил. Ризов,който е придружил ранения до болницата.

По-рано днес обилният снеговалеж предизвика неприятен инцидент в местността Попина лъка над Сандански. Шофьори на три коли изпуснаха управлението и паднаха в дере край пътя една след друга. Джип се е обърнал странично, а други две коли са се спуснали с предниците надолу в дерето, което не е много дълбоко. Нанесени са материални щети, но за щастие няма пострадали. Шофьорите коментират, че вечерта участъкът заради минусовите тамператури е бил заледен, и въпреки ниската скорост не могли да овладеят превозните средства



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ