Наталия Кобилкина пусна в продажба луксозната си каляска! Вижте колата й! (СНИМКА)

Наталия Кобилкина

Креватното гуру Наталия Кобилкина продава вехтото си Ауди за 33 333 лева.

Специалистката по секс техники, както сама се рекламира рускинята от Ростов на Дон, иска да се отърве от бензиновия автомобил, произведен през 2006 г.. Лимузината „А8“ е от високия клас на германската марка и все още държи добра пазарна цена – коли от модела с малък пробег се търгуват по около 100 хиляди лева, показа проверката ни, писа „Таблоид“.

Аудито е оставено в столична автокъща, стана ясно от обявата на Наталия. Баровската каляска е на 175 000 км., а под капака й дремят 450 „кончета“. Все още обаче сделка няма и сивото бижу дреме на плаца в очакване на новия си собственик.

И докато чака това да се случи, Кобилкина хукна към морето, където организира поредния си мръснишки семинар на тема „Коварна съблазнителка“. Входът от 100 лева за спявката гарантира добър хонорар на палавницата, която се радва на страхотна популярност сред дамите с по-ниско IQ.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ