Коронавирусът погуби млад благоевградски бизнесмен

Свещ

Коронавирусът погуби благоевградски бизнесмен. Емил Атанасов бил приет в тежко състояние в отделението по реанимация, но лекарите се оказали безсилни в битката с коварното заболяване, пише „Струма“.

48-годишният благоевградчанин, известен с прякора Моцарт, заради отличните му умения още като дете да свири на цигулка, е от известна фамилия, работил е на висока позиция в цигарената фабрика, а след масовите съкращения се захванал с бизнес с внос на автомобили, който му потръгнал и се превърнал в основен източник на доходи.

Кончината на бизнесмена шокира близки и приятели, които не са очаквали, че болестта ще го надвие само за няколко дни. Ем. Атанасов се лекувал около седмица в дома си, след което постъпил в болница, но след няколко дни състоянието му рязко се влошило и след една седмица в реанимация издъхнал. Той е бил сред хората, които не са подценявали заразата, напротив – пазел се много и спазвал всички противоепидемични мерки. За жалост опасната зараза го поразила.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ