Големи неприятности надвиснаха над Милко Калайджиев

Милко Калайджиев

Преди броени дни Милко Калайджиев центрира вниманието, след като стана ясно, че е взел активно участие в скандално тайно парти в Пловдив по случай рождения ден на свой приятел.

Поп фолк изпълнителят се оправда, че е бил поканен като гост, но е решил да изпее няколко песни като поздрав. Също така, че не е знаел, че ще има толкова хора – около 50 човека, при допустими не повече от 15. И призна, че не е трябвало да се пуска и лайф от купона. В крайна сметка сега и той ще носи отговорност за решението си да не спазва мерките, провокирани от коронавирус пандемията.

Освен, че ще плаща глоба, която, както става ясно, ще е в размер на до 300 лева, Милко Калайджиев бе яростно нахокан тази сутрин в ефир от водещата Жени Марчева. Брюнетката дори почти го принуди да се извини публично и го порица сякаш е ученик, избягал от час, а Милко пак й повтори, че не е искал умишлено да нарушава правилата, но ще понесе последствията, каквито са.

Относно актуалната тема за ваксините срещу коронавирус, поп фолк изпълнителят все още е доста колеблив. „С променливи чувства съм към ваксините. Не съм го решил още. Идват нови и нови ваксини, кои са по-добрите, нямам идея. Времето ще покаже“.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ