Разкриха защо Цънцарова отказа да седне в стола на Хекимян

Мария Цънцарова

Мария Цънцарова е отказала да наследи Антон Хекимян в сутрешния блок на бТВ заради двете си деца.

Тя бе най-желаното име за заместник на Хекимян, който вече е шеф на новините в телевизията, но след дълъг размисъл е отхвърлила предложението, пише „Флагман“.

Цънцарова е майка на две момчета – на 3 и на 2 години. Тя си дала сметка, че работата в сутрешния блок е изключително обсебваща, тежка и ще я отдели от децата й. Заради това е отказала повишението.

Втората възможна опция, която Хекимян е разглеждал, била на Биляна Гавазова, която води рубриката „Чети етикета“ в Сутрешния блок. Тя има опит като партньор на настоящия директор на новините, но самият той явно считал, че няма да се справи на отговорната позиция.

Заради това бТВ е на път да стигне до сензационното назначение на водещия на новинарската емисия Денислав Борисов. Той не бил семеен, можел да се отдаде изцяло на новата работа, а освен това бил изключително амбициозен, убеден бил Антон Хекимян.

За Борисов се знае, че е от Радомир, завършил е СУ „Св.Климент Охридски“ със специалност „Журналистика“, а впоследствие и магистратура „Връзки с обществеността“. Работил е в несъществуващата вече ББТ, бил е криминален репортер в Про.бг, а след това и водещ на сутрешния уикенд блок. От 2015 година е лицето на сутрешната емисия на бТВ. За личния му живот не се знае почти нищо, освен, че е запален бодибилдър.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ