Скандал! Ванко 1 на мощен купон в заведение по време на пандемия (Видео)

Ванко1

От няколко месеца пловдивският рапър Ванко 1 направи зрелищно завръщане в публичното пространство. Всичко започна с профил в Инстаграм, който за отрицателно време събра множество последователи. Ванко от своя страна, пък следва само 22-ма души, пише Trafficnews.bg.

На снимките, качени в мрежата, Иван Главчев не пропуска да се похвали с тузарските се автомобили, красивите жени около него и постоянните забавления. Сторита от изминалото денонощия в профила му, обаче предизвикаха бурни реакции у потребителите. Едни със сигурност му завиждат и искат да са за негово място, а други несъмнено се възмущават от безхаберното му поведение по време на пандемия. Става въпрос за поредица от клипчета, заснети в българска кръчма в Канада, където Главчев пребивава от скоро.

От тях ясно се вижда, че навръх ромската Нова година или т.нар Банго Васил се е заформил мега купон, а гостите не са никак малко. Очаквано, цялата нощ премина без спазването на каквито и да е мерки или дистанция, а точно обратното – дансингът буквално е препълнен с хора, решили да покажат на макс танцовите си умения.

Само някои са решили да се „изолират“ от останалите, качвайки се на масите и столовете. Но… кеф цена няма! А Ванко 1 със сигурност знае как да се забавлява – с ретро чалга хитове и много алкохол, в компанията на близки приятели и… арабски шейх. „Искам да пия“, „И плачат и богатите“, гръцки и турбо бг хитове са само част от лайф изпълненията, които могат да се чуят на качените в Инстаграм сторита. Самият Ванко 1 също не пропусна да поздрави всички присъстващи със свое изпълнение. Той избра така известното си парче, от времето на „силните му години“ – „Запази вечерта“, което е в дует в Ирина Флорин. Финалът на култовия купон завършва в автомобила на Главчев, който е видимо подпийнал, но в повече от добро настроение.

„Намирам се някъде в покрайнините на Ванкувър и да ви кажа честно, сега пускаме навигацията и не мога да се оправя… не знам къде се намирам. Искам да пожелая на всички мои приятели в България и на всички боклуци да са живи и здрави през Новата година“ – казва Ванко 1, докато на заден фон звучи култова песен на Радо Шишарката.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ