Похотливият Стоян Алексиев удари дъното и отсече: Не ми се живее вече! Животът ми приключи, когато…

стоян-алексиев

От известно време насам Стоян Алексиев шокирал близки и познати с фаталистични думи. Похотливият актьор, който бе изловен да бърка в гащите на 44 години по-младо от него момиче, непрекъснато повтарял, че не му се живеело вече и животът му приключил, откакто го пенсионирали от трупата на Народния театър.

Когато екранният д-р Генадиев получил за пръв път известие, че се налага трудовият му договор да бъде преустановен, мобилизирал голяма част от колегите си да отидат да се молят на шефа на театъра – Мариус Донкин, от когото зависело дали Алексиев ще продължи да работи на щат. Той склонил и го оставил за още няколко месеца, но после отново задействал процедурата му по пенсиониране, като основният му довод бил, че Стоян вече бил навършил пенсионна възраст.

67-годишният актьор обаче съвсем не бил съгласен, че е стар и дори си позволил да предложи на шефа си физически дуел, чийто изход да реши кой от двамата е прав. „Поисках от него да спринтираме в някаква определена отсечка. Или да се катерим по сграда, може би някакво дърво, за да не е толкова опасно, да види, че съм още във форма“, разказва за отчаяния си ход Алексиев. Донкин, разбира се, не приел безумното предизвикателство и му предложил да остане на работа на половин щат.

Актьорът бил толкова закъсал финансово, че веднага загърбил гордостта си и приел, но не спирал да мърмори, че се чувствал осакатен, защото нямало вече да му дават значими роли и нямало да го разпределят в новите постановки на театъра. С последните си спестявания той дори наел адвокати, които да го консултират как да успее да извие ръцете на администрацията на Народния и отново да е на пълен щат, но юристите му обяснили, че законът за пенсионирането от няколко години е обновен и старите правила, които той непрекъснато изтъквал, били вече в историята.

Всъщност причината Стоян да не искал да се оттегли от сцената с достойнство била младата му приятелка Ивана, към която той имал финансови ангажименти. Говори се, че 67-годишният театрал плащал квартирата на любовницата си в София, в която двамата се срещали. Въпреки че скандалната им връзка излезе наяве и Алексиев бе порицан от повечето си колеги, това изобщо не го смущавало и той продължавал да снове между законната си съпруга Надежда и 23-годишната Ивана.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ