Борисов развали сутринта на Румен Радев с този си ход, обвини го

Бойко Борисов

Премиерът Бойко Борисов е на инспекция и днес, след като вчера посети Раковски и района, а в събота Разлог, Добринище и села в района на Гоце Делчев.

Днес заедно с него е зам.-регионалният министър Николай Нанков. Двама разгледаха укрепителни дейности и ремонтирани улици в град Лъки. Борисов каза, че са давали пари за улици и школа в града. Пътят за Кръстова гора също бил на привършване. Кметът пък поясни, че за 3 месеца правителството е осигурило 53 млн. лева за ремонт на няколко пътя в района и благодари на премиера, че мисли и за техния край. Ще се продължи и концесията на оловните руди, като това ще стане още сряда. Премиерът пък се поясни, че се правело и околовръстното на Асеновград.

„Много е красивата природата ни, но скалите са ни много лоши“, каза Борисов и поясни, че при резки температурни разлики скалите се пукат и падат от водата.

470 000 лева пък щяла да даде държавата за двете свлачища в Лъки. Следобед пък ще се свиква комисията и ще се оправят деретата на всички населени места – Петръч, Корстин борд, Брезница и други.

„Е, кои да спрем, питайте следващия път президента! Казва да спрем харченето на пари, но кои го питайте – за пенсионерите ли, за първата линия, за бизнеса мерките ли, увеличението на полицаите и учителите ли, на кметовете в страната ли? Ето го тук кметът е от друга партия и 4 години не е разбрал това? Или да спрем „Хемус“, защото не е важна за Варна ли?“, попита Борисов по повод думите на Румен Радев, че се дават пари от държавата за различни проекти.

„Не, вие давате еднакво за всички хора“, отчете кметът.

„Виждате в другите държави какви тежки условия им – локдаун от 18 часа! Представяте ли си? А ние тук работим и дори да е трудно на някои бизнеси, им помагаме и работят, не са спрени“, припомни Борисов и отчете, че това става само с майсторско управление.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ