Марта Вачкова свали 20 кг и самата тя не може да повярва колко слаба е станала! Вижте каква е тайната й!

Марта Вачкова

Вече почти година от тлъстините на Марта Вачкова няма и помен. 

Актрисата се хвали наред, че е успяла не просто да свали почти 20 килограма от телесната си маса, но и да поддържа новото си тегло. Яде всичко, но в умерени количества, и спазва точно съотношение между белтъчини, въглехидрати и мазнини, писа „Таблоид“.

Преди години Марта казва, че диетите не са за нея и никой не може да й каже кога и колко да яде. Сега се хвали, че е успяла да привлече и добрият й приятел – актьорът Владимир Пенев, по новите й хранителни навици, които той спазвал още по-стриктно от самата нея. И новината е, че покрай диетата Владо вече не прилича на Дядо Колева.

От Марта също са изчезнали онези тлъстини и месища, които тя тресеше всяко лято по нудистките плажове на родното Черноморие. От тях няма и помен, с което актрисата явно се гордее и съветва наляво и надясно близки приятели и познати какво, как и кога да ядат. Новият й режим не я ограничава, а просто се подрежда кога, как и колко да изяжда месо, зеленчуци, плодове и млечни продукти.

Не съм вярвала, че мога да бъда слаба. Някак си през годините се примирих с теглото си и се утешавах, че е важна душата. Сега се чувствам в пълна хармония“, сияе щерката на Григор Вачков.

Сутрин стартира със закуска максимум до един час след ставане, а следващите 4 пъти храносмилане са през 3 или най-много 5 часа. Трудно й е да спазва подобна последователност и точното съотношение на въглехидрати, мазнини и протеини. На обед яде топла супа – ако в нея има месо, в салатата няма сиренеНа вечеря хапва риба или месо със зеленчуци. Важно е вечер зарзавата да не е суров, а приготвен на пара или изпечен.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ