Огромна радост! Христо Шопов стана дядо – щерка му Невена роди момиченце в Швейцария!

Христо Шопов

Христо Шопов вече се радвал на първородна внучка, с която го дарила неговата дъщеря Невена преди малко повече от 5 месеца, научи „Ретро“. В момента двете заедно били на гости на актьора в България за пръв път, а иначе живеели в Швеция.

Невена е дъщеря на Шопов от връзката му с известната балерина Александра Георгиева, която навремето спечели кастинг в прочутия танцов театър с най-голямата сцена в света – „Фридрихщатпалас“ в Берлин и грабна мястото сред 100 конкурентки. Година по-късно се раздели окончателно с Христо. Александра танцувала близо 20 г., много от тях като солист, след това станала – и до днес, художествен директор в театъра. Невена също учила балет до 17-годишна, но впоследствие получила тежка травма, която я свалила завинаги от сцената. После се насочила към по-практичните занаяти и завършила икономика и комуникации в Берлинския университет. Бързо си намерила и работа, и приятел – немецът Марко, който всъщност е таткото на бебето. Той и брат му притежавали галерия за модерно изкуство в Берлин и били организатори на мащабен фестивал в няколко немски града. Заедно с Невена обаче в последно време пребивавали повече в Швеция.

Въпреки че от малка живее в чужбина, дъщерята на Христо Шопов се връщала у нас всяко лято за поне 2-3 седмици. Прекарвала време и в Пловдив – при баба и дядо по майчина линия, и в София – при семейството на баща си. Задължително се виждала и с по-малкия си брат, Наум, син на Христо и актрисата Мариана Станишева, който стана суперзвезда с ролята си на д-р Тасев в хитовата докторска сага „Откраднат живот“. Всъщност Наум-младши бил най-нетърпелив да гушне малката си племенница и съжалявал страшно много, че посещението на кака му в България съвпаднало с началото на снимките на новия сезон на сериала, заради които почти не му оставало свободно време да се радва на бебчето.

Синът на Христо Шопов не пропусна да публикува в социалните мрежи няколко снимки, на които позира с малката принцеса, а феновете веднага го зачекнаха с коментари, че му е време и на него да става баща. Наум обаче не бил съгласен с тях, въпреки че си има сериозна приятелка повече от 5 години, защото в момента искал да изкара специализацията си по медицина и да се реализира като успешен лекар не само на телевизионния екран, но и в реалността.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ