Христо Иванов се изложи в национален ефир: Не знам коя е Мата Хари, БСП не са вариант

христо иванов

Съпредседателят на „Демократична България“, по-известна и като ДеБъ, Христо Иванов съвсем се оплете в опит да оправдае манипулациите си, че бизнесдамата Виолета Сечкова е Мата Хари, което тя моментално опроверга. Целта на Иванов пък лъсна – да оправдае в тази й битност сочената за Мата Хари Христина Бобокова.

Пред Би Ти Ви лидерът на „Да, България, познат и като Бойкикев, тъй като е наследник на известен комунистически род, призна с половин уста, че няма никакви доказателства за Виолета Сечкова.

„Нямам факти и не е моя задача да търся фактите“, измрънка Христо Иванов, потвърждавайки, че постът му във Фейсбук има за цел единствено да злепостави бизнесдамата Виолета Сечкова и премиера Борисов.

„Нямам представа коя е Мата Хари“, каза още съпредседателят на ДеБъ.

„Няма да влезем в коалиция с партията на статуквото, които не се изчерпват, но включват ГЕРБ, ДПС и БСП. Тези партии са изключени“, обяви Христо Иванов, като опроверга думите на коалиционния си партньор ген. Атанас Атанасов, който преди дни не изключи вариант коалицията им да работи с БСП.

По-късно обаче Иванов поясни, че ще имат своя управленска програма, с която ще се обърнат към всеки народен представител, с което реално не изключи възможността за управленски договорки с БСП.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ