Българи преживяха истински ад в Словения! 40 души, сред които и деца, бяха блокирани в Словения в автобус на печално известна компания!

Българи закъсали с автобус

40 души, сред които и 7 малки деца, са били блокирани на бензиностанция в Словения, след като автобусът им е аварирал. Пловдивчанин се свързал с Трафикнюз, за да разкаже за епопеята с рейса, който е тръгнал от Португалия към България на 31 юли.

Снощи около 23.00 часа автобусът на печално известната компания „Юнион-Ивкони” е аварирал на 40 км от Любляна.  Проблемът е бил с климатичната система на рейса, като налягането в купето е падало и е било невъзможно да се продължи.

„Имаше хора, които са тръгнали още на 31 юли от Португалия, а други се качиха в Испания и Франция. След като автобусът аварира ни казаха, че следващият рейс ще дойде след 12 часа и трябва да го чакаме.  След третия час и редица оплаквания от пътничка в автобуса, от фирмата се обадиха и казаха, че може да си вземем вода, кафе и сандвичи от обекта, но трябва да чакаме още 12 часа”, разказа пловдивчанинът. За щастие, те са чакали само „8 часа”, тъй като е дошла аварийна кола, която е донесла нова част на автобуса и са я монтирали.

„Аз живея в Испания и ако трябва да сравнявам българските и испанските шофьори, разликата е в пъти в полза на българските. Хората се опитаха по всякакъв начин да отстранят аварията. Проблемът обаче е в старите автобуси, които са им дали да шофират”, разказва още пловдивчанинът.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ