Жестока семейна драма! Тони Стораро моли жена си да му прости изневерите!

Тони Стораро и жена му

На 2 август Тони празнува 48-ия си рожден ден. Певецът е роден в Шумен и тази година възнамерява да отбележи годишнината именно там. 

Това негово желание изненадало близките му, които са обезпокоени от това, че Стораро все по-често се усамотява в някоя стая, където дълго стои и размишлява. Жена му Валя дори започнала да се притеснява да не би мъжът й да крие нещо от нея или да е нещастно влюбен, писа „Таблоид“.

На настояванията й да каже какво го мъчи, Тони отговорил, че не е доволен от себе си и иска да промени навиците си. Стораро се обяснил в любов на Валя, като я помолил да му прости всички прегрешения и да му даде възможност да поправи грешките си към нея и децата.

Съпругата му първо не повярвала на ушите си, после се разсмяла  и поставила условие – Тони да спре алкохола. Певецът обещал и само времето ще покаже дали ще устои на дадената си дума.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ