Поредица от катастрофи в София

катастрофа2

Няколко катастрофи са станали в различни части на София тази сутрин. Това съобщи БЛИЦ.

Първият инцидент е станал на булевард „Цариградско шосе“ в близост до пътния възел с бул. „Пейо К. Яворов“. По думите на свидетелка да се ударили две коли, а по чудо няма сериозно ранени. Друго пътно произшествие се е разиграло в близост до кръстовището на булевардите „България“ и „Тодор Каблешков“. В катастрофата отново са участвали две коли, но при мелето една жена е пострадала и се е наложило да бъде откарана в болница.

Катастрофа с две коли, за щастие без пострадали, е станала и на кръстовището на улиците „Атанас Дуков“ и „Професор Михаил Андреев“. Напълно идентичен инцидент се е разиграл и на улица „Никола Габровски“ в близост до пресечката с бул. „Симеоновско шосе“.

Две ПТП-та са станали и в кварталите „Овча купел“ и „Овча купел“ 2. Първото от тях е с две коли и без пострадали и е станало на на кръстовището на улиците „Зеленика“ и „Лиляче“. Второто е на бул. „Президент Линкълн“ в близост до блок 17 – там също няма пострадали. Меле с две коли е станало и на кръговото на бул. „Васил Левски“. За щастие и там няма ранени. Какви са причините за масовите мелета, станали днес в София, тепърва ще се уточнява от униформените.

Снимка: Илюстративна, pixabay



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ