Гореща СНИМКА! Зетят на Сашо Диков награби Петя на плажа! Вижте как се забавляват двамата влюбени…

Сашо Диков

Дъщерята на Сашо Диков, Петя, се носи на крилете на любовта. Водещата от Би Ти Ви в момента е на море заедно с проекто зетя на известния си баща – поета Илиян Любомиров.

Вече повече от година майсторът на римите топли сърцето и леглото на чаровната Пипи. Двойката обаче не натрапва личния си живот и рядко двамата споделят кадри от своите преживявания. Тези дни Любомиров обаче наруши ембаргото и разкри как с приятелката му се забавляват на плажната ивица.

Веселият кадър разкрива, че Илиян и Петя са истински влюбени и щастливи, и се наслаждават на чувствата си. Под усмихнатия кадър доведеният брат на Дикова – Ангел Караньотов, Силвия Кацарова и Денис Касъмов се включиха с похвални за влюбените коментари.

Връзката на Петя и Илиян вече е толкова сериозна, че двамата са на път да станат родители, предаде Пик. „Вече имам Илиян и съм на прага между дете и родител“, подметня съвсем небрежно между редовете на свои интервю неотдавна Дикова, с което призна с половин уста, че с любимият й работят за бебе.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ