Жесток скандал разтърси ВИП средите! Сузанита не спира да се гаври с Мегз – бясна заради шута, който отнесе..

Мегз

В пореден скандал се забърка 15-годишната дъщеря на Орхан Мурад Сузанита. Невръстното момиче не спира да хули дизайнерката Миглена Каканашева. Причините за разлъката на доскорошните приятелки е, че Мегз пропъди скандалната тийнейджърка от позицията на модел в модната й линия заради голи снимки.

По всичко личи, че Сузи не е превъзмогнала изхвърлянето си от проекта на актуалната дизайнерка. Затова не спира да злослови срещу нея. „Мегз е една използвачка и подмазвачка, нищо хубаво не мога да кажа за нея“, скача „певицата“.

Каканашева не се забави и отвърна на удара. „Не съм на 15 г. и няма да се принизявам да говоря против някого. Имам симпатии към Сузи, защото е едно работливо младо момиче, което помага на родителите си. Но всичко си има граници. Не може да си на 15 г. и да се събличаш гол в интернет“, заяви Мегз в мрежата, цитирана от ежедневник.

И допълни: „Тръгнала е по-най-лошия път, този на наркотиците, но още е малка да осъзнае грешките си. Надявам се да започне да слуша приятеля си, който съм чувала неведнъж да я съветва да се държи по-нормално с хората“.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ