Борисов се обърна директно към Радев, отправи му важен въпрос

Корнелия Нинова, Бойко Борисов, Цвета Караянчева, Румен Радев, Красимир Каракачанов

Премиерът Борисов отправи важен въпрос към президента Румен Радев по време на своя инспекция в град Сливница, заедно с икономическия министър Лъчезар Борисов.

„Европейският съюз разгледа и задържането на опозиционния лидер Навални в Русия, на този фон е внушителна тишината на президента Радев“, поде той.

„Европейските депутати, сред които е и началникът на кабинета му, не влязоха да се регистрират, докато се гласуваше резолюцията на европейския кабинет за освобождаването на Навални. Не става въпрос за намеса в чужди работи, а да настояваме за справедлив процес“, подчерта премиерът.

„Предлагам да чуем какво президентът Радев мисли, защото и Европейският съвет и Европейският парламент и Европейската комисия настояваме за незабавното му освобождаване“, категоричен бе Борисов.

„БСП ги знаем какви са и какви са им корените, но държавният глава е най-представителната институция и неговият глас е изключително важен“, смята Борисов.

По време на инспекцията му изведнъж жена започна да зове за оставка и да крещи думите „Мафия“. Това обаче не трогна Борисов, а даже обратното. Той забеляза жената и пред камерата обясни, че е нормално да има различни мнения по всеки въпрос.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ