Спецакция в Бургаско, четирима са арестувани

Полиция

Четирима души са били заловени да шофират след употреба на наркотици при специализирана полицейска операция в област Бургас. Това съобщиха от ОДМВР – Бургас. При проверки за шофиране на пътно превозно средство след употреба на наркотични вещества в област Бургас са установени общо четири случая. Водачите са на възраст от 20 до 32 години, предаде „Фокус“.

20-годишен водач от Свети Влас е установен да шофира лек автомобил „Мерцедес С 500” с бургаска регистрация след употреба на канабис.

21-годишен мъж от село Трояново е установен да шофира лек автомобил „БМВ 318 Д” с австрийска регистрация след употреба на метамфетамин и канабис. Мъж на 23 години от Бургас е шофирал товарен автомобил „Рено Канго” с русенска регистрация след употреба на кокаин, амфетамин, метамфетамин и метадон. 32-годишна жена от Свети Влас е управлявала лек автомобил „Фиат Стило” с бургаска регистрация след употреба на кокаин.

В четирите случая водачите на автомобили отказали да бъдат тествани за употреба на наркотици, като са санкционирани с глоба в размер на 2 000 лв. и отнемане на свидетелството за правоуправление за срок от 2 години.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ