„Цветанов прекарваше повече време при ДПС, отколкото при ГЕРБ“

Бойко Борисов, Цветан Цветанов

Ама каква е тая съдебна реформа, дето Цветанов ще прави?! Ама това е човекът, който кръщаваше полицейски акции на съдии. Това в човекът, който чете срс-та от трибуната на парламента, човекът, който атакува фронтално съдия Мирослава Тодорова. Това е човекът, организирал гласуването в парламента за онзи ВСС, избрал Цацаров (нали го помните този ВСС). Това е човекът, организирал отхвърлянето на опита за съдебна реформа в предходния парламент.

Ама как така ще прави точно Цветанов съдебна реформа? ПосреЦтвом катарзис?

***

Браво на Мария Цънцарова – ей така с къси въпроси накара Цветанов да каже нещо от рода “за съжаление правилата бяха еднакви за всички”. Ооооох ;))))

***

“Когато гласуваш за ГЕРБ получаваш ДПС”, Цветан Цветанов; януари 2021 г

Глей кво нещо е животът. Един апартамент по-късно хората стават сведущи и знаещи.

От Фейсбук профила на журналистката: Гергана Ингилизова

Един бивш втори, сега сметнал себе си за „първи“ казал, че ГЕРБ и ДПС били едно. Да му припомним, че той сигурно е забравил. През годините когато беше втори прекарваше повече време в стаята на ДПС отколкото в неговата, лично съм го виждала с очите си. Интересно, много интересно!

Защо ли си мисли, че хората са като него и имат къса памет!

От Фейсбук профила на полк. Николай Марков

Имам специфична информация за отношенията между Владимир Владимирович Путин и представители на българското правителство, по отношение на договорени и съгласувани стратегически интереси, които никога не са били коментирани в публичното пространство. И не трябва да се коментират.

Цветан Цветанов – лидер на опозицията срещу руските интереси в Европа ми идва, обаче, прекалено много, дори и за балкански тип политически етюди. Нима друга ръка редеше изборите, взимаше твърди взятки и гарантираше по престъпен ред управление на държавата под пълен мафиотско-олигархичен контрол през изминалите 12 години!? И в крайна сметка чии интереси обслужи тази бандитска власт, националните ли?

Цветанов, нещо да кажеш по въпроса!? Не, че ме интересува.

От Фейсбук профила на журналиста Евгени Петров

Демократична България потвърди готовността си за политическо сътрудничество с БСП.

Цветан Цветанов пък посочи допирни идеологически точки с Демократична България.

Така републиканци, леви либерали и социалисти ще оформят гръбнака на новия антиГЕРБ ОФ с безкористната подкрепа на шоу популизма на Слави Трифонов и вдигнати юмрук на президента.

Този път май наистина ще има „избори до дупка“.

„Полина Паунова, Фейсбук“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ