Семейна драма връхлетя изгонения от „Би ти ви“ Венелин Петков

венелин петков

Сериозна ревизия на месечните си харчове е направил доскорошният шеф на новините в Би Ти Ви Венелин Петков. С уволнението му от новото чешко ръководство, секна и тлъстата му заплата, която според слуховете е варирала между 15 и 20 хил. лева месечно, взависимост от различни бонуси.

След края на царуването му обаче в малкото НДК, 49-годишният заралия в момента кара на издръжката на жена си – спортната журналистка Николета Маданска.

Допреди Петков да слезе от трона си, с изгората му не смееха да парадират с връзката си, макар че и на стените в нюзрума да бе ясно, че двамата въртят любов на работното място и създаването на общ наследник бе въпрос на време.

По стечение на обстоятелствата обаче, моментът, в който двойката се сдоби с дете и в който семейните разходи значително се увеличават покрай грижите на малкото човече, съвпадна с отстраняването на таткото от телевизията.

В момента семейството карало само с доходите на красавицата Маданска, която все още продължава да фигурира в екипа на медията, въпреки интимните си отношения с натирения началник.

Заради майчинството й, от телевизията нямат право да я съкратят от работа. Затова чаровната блондинка най-вероятно ще остане на щат поне още две години, както предвижда законът. След това обаче Маданска почти сигурно сама ще напусне телевизията, коментират из нюзрума.

И докато тя би намерила моментално реализация в друга медия, например в БНТ, където майка й Свобода Маданска дълги години бе лице на спортните емисии, бъдещето на Венелин Петков в телевизията е много спорно и направо невъзможно.

В последната година журналистът, който навремето бе любимец на драгия зрител като новинар, съсипа собственоръчно реномето си, покрай явната обвързаност на Би Ти Ви с Васил Божков и това, че телевизията се бе превърнала в шпицкоманда за изпълнение на поръчките на олигарха-беглец с повдигнати 19 обвинения от прокуратурата.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ