Първи подробности за зверското меле край Бургас: Ясен е броят на пострадалите! Ако сте тръгнали към морето, по-добре запазете търпение…

Зверска катастрофа на входа на Бургас2

Двама души са пострадали при катастрофа между два автомобила на автомагистрала „Тракия“ в участъка Карнобат-Бургас в посока на морския град, съобщи радио Фокус-Бургас, позовавайки се на информация на  Областното пътно управление.

Според информацията, двамата пострадали са откарани в бургаска болница. Движението по АМ „Тракия“ се осъществява в една лента и се регулира от екип на Пътна полиция.

В останала част от областта движението се извършва с нормална интензивност. По-натоварен е трафикът на север от Бургас – по пътя Бургас-Поморие–Слънчев бряг, както и на юг от града по посока – Атия и Созопол.

Интензивно е движението на моторни превозни средства и по централните бургаски улици – „Иван Вазов“, „Христо Ботев“, „Уилям Гладстон“, „Булаир“ и „Цар Симеон“. Натоварено е движението по пътя от и към ж.к. „Меден Рудник“, както и на кръговото кръстовище „Трапезица“.

Интензивен е трафикът и по бургаските булеварди – „Демокрация“, „Сан Стефано“ и „Тодор Александров“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ