Веселин Маринов се скри с новата си жена в къща на изключително популярно сред туристите място

веселин-маринов

Къде е планинската къща на любимеца на женската аудитория Веселин Маринов? Този въпрос си задават много негови фенове, след като той лично сподели в национален ефир в неделя, че живее в къща в планината заедно с новата си любима Веселина, пише „Струма“.

Всъщност къщата на певеца е на „Пирин Голф” край Разлог. Веселин Маринов живее там почти постоянно от началото на пандемията. Всеки ден се разхожда вътре в комплекса, но често отскача за пазар или просто на разходка и до Разлог, който е съвсем близо.

За плановете на Веселин Маринов да има къща в покрайнините на Разлог стана ясно още преди няколко години след негов концерт по повод 8 март в града. Тогава импресариото му потвърди, че се водят преговори, но сделката не беше финализирана.

Собственици на къщи в комплекса споделиха, че първоначално е идвал по-рядко, но от миналата година е почти постоянно в къщата си. През уикендите на гости му идват дъщеря му, зетят и внуците, на които той отделял особено внимание. Това Веселин Маринов сподели и в последното си интервю в неделя, дори призна, че им пее, докато ги приспива.

Като много учтив, позитивен и усмихнат човек описаха и новата любов на Веско – Веселина, с която се е усамотил в планинската си къща. Самият той в интервюто си призна, че я обича много и дори не е вярвал, че ще изживее такава романтична любов. Напълно е спокоен и сигурен и в нейните чувства. Като истински романтик след разхлабване на мерките той възнамерява да я заведе в града на любовта – Венеция

Живущи на Голфа определиха Веселин Маринов като много учтив и любезен съсед, който винаги ги поздравява. Къщата му е в типичния стил за комплекса – кокетна планинска къща със зелена алея отпред и близо до пътя. Около него има още няколко малки къщички в същия стил. С половинката му Веселина правят дълги разходки през деня и често сядат на някоя пейка да съзерцават планината.

След началото на пандемията „Пирин Голф” е отлично място за изолация, далеч от вируса и мръсния въздух в големия град. Много хора търсят спокойствие и усамотение. Комплексът е предпочитан и от хора, които могат да работят от разстояние. Те отсядат там по-продължително време. Собственици на къщи също идват почти всеки уикенд, а някои предоставят домовете си и на техни приятели и близки.

Снимка: Булфото



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ