Нидал Алгафари посече Слави, Манолова и ДеБъ: Някой се опитва всячески да ги надува

евгени димитров, слави трифонов

Всячески някой се опитва да надува партията на Слави, на Мая Манолова и „Да, България“. Това, че тези хора излязоха по телевизиите и говориха дълго не означава, че хората нямат памет. Това каза по Нова телевизия писателят и медиен експерт Нидал Алгафари за маргиналната партия на Слави Трифонов и сценаристите му, която социологическите агенции непрекъснато пробутват като трета, че дори и втора политическа сила и им гарантират влизане в парламента.

„Аз не съм от тези, които вярват на социологическите агенции. Имам спомени, когато беше избора Петър Стоянов и Георги Първанов. Социологията в България смятам, че трябва да работи по по-различен начин“, коментира още Алгафари.

Алгафари припомни, че в България има разлика между жълтите павета в София, големите градове Пловдив, Бургас и Варна и селата около Кърджали и тези около Петрич.

„Вероятно хората ще си спомнят за Слави Трифонов, но имам един спомени, когато бяха прогонени от ефира. Има един човек, който се казва Румен Петков, беше кмет на Плевен, който им помогна и когато наближиха едни избори, екипът на Слави отиде в Плевен и започна да работи срещу Румен Петков“, припоми той част от биографията на Трифонов.

„Подкрепяха Бойко Борисов и благодарение на това предаване той стана медийна звезда, а после се обърнаха срещу него“, посече Алгафари гологлавия чалгар от плевенските села.

Според Алгафари, много трудно българите ще допуснат шоумен да стане незаобиколим фактор или да управлява.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ