Помните ли брадърката Анджелика, която се снима във филми за възрастни? Сега блъска коли и бяга – отказва дрегер…

анджелика

Истинска джигитка се оказа едрогърдата  риалити звезда и стриптийзьорка Анжелика Петрова, Красавицата, която се прочу след секс в къщата на „Биг Брадър Фемили“, за малко не откара поне денонощие в ареста, след като се забива в редица паркирани коли пред заведение в Студентски град в София.

Инцидентът става в сряда, малко след 18 часа. С новия си мощен мерцедес, Анжелика помита най-малко три возила, след което се опитва да напусне местопроизшествието. Спряна е от барман, който вижда катастрофата от кафенето, в което работи. Той и негови авери препречват пътя на пищната Анджелика, която започва да беснее. Първоначално отказва да се вика полиция и настоява да се качи в колата си. Пътят и е препречен от собствениците на помлените коли. Почти се стига до бой, когато в защита на брюнетката се изправя придружаващият я едър мъж. Очевидци твърдят, че това е бившият й съпруг таксиджията – Радо Петров. Боят е спрян само заради пристигналите на място полицаи. Те настояват Анджелика да даде кръвна проба и да бъде тествана с дрегер, пише „България днес“.

За отказа и е направен акт, както и за материалните щети по автомобилите. Анджелика се сдобива с тузарския мерцедес  S класа през април, когато се похвали в социалните мрежи. Мощното возило се кара от нея, а Радо се вози до разкрепостената си любима, прочула се като звезда във филмите за възрастни.

Анжелика Петрова е една от най-скандалните участнички във Биг Брадър. Макар че влезе в семейния вариант на играта, тя не се посвени да се държи не като благоверна съпруга, а като разгонена любовница, като мачкаше силиконите си непрекъснато пред камерите и се натискаше с мъжа си Радо. След като напусна предаването, пантерата се опита да се внедри във ВИП средите, но бързо й омръзна.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ