Луиза Григорова се похвали: Кърмих в парка, щастлива съм

Луиза Григорова

Актрисата Луиза Григорова се похвали, че се е пристрашила да кърми в парка. Тя не се притеснява да храни 4-месечният бран на публично място и намира това за напълно естествено. Въпреки това Луиза запази деликатност и не показа снимка от интимния момент.

„Вчера беше първото ми кърмене на пейка в парка Всъщност, освен, че е толкова полезно за бебето и за майката, кърменето е страшно удобно, защото храната е навсякъде с нас, топла и колкото иска бебчо Казвам го, за бъдещите майки, които все още имат колебания дали да кърмят или не! Моят съвет е ДА, ДА, ДА!“, написа тя в Инстаграм и попита майките, които я следват, дали също кърмят навън.

Луиза има син от режисьора Мартин Макариев. Двамата се ожениха на приказна церемония край морето през 2017 г. Младата майка не спира да показва любовта си към двамата й най-любими мъже – съпруг и син.

„Бран на 4 месеца! Кога минаха…изобщо не разбрах, а в същото време имам чувството, че сме били заедно цял живот! Обичам! Обичам! Обичам!“, написа вчера актрисата във фейсбук, показвайки отново малкото съкровище.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ