„Радев да говори за разум – това е мерзост“

Румен Радев

Смятах, че Румен Радев ще признае грешките си и ще обяви, че няма да се кандидатира за втори мандат. Той обаче отново демонстира наглост.

Това заяви зам.-външният министър Георг Георгиев по повод речта на държавния глава, на която той обяви, че ще участва на следващите президентски избори.

Георг Георгиев определи като възмутително говоренето на Радев за COVID-19 на фона на факта, че той в началото отричал съществуването му.

„Вие помните, качи се на Шипка и се подигра с взимането на мерките“, заяви зам.-министърът, припомняйки факта, че на 3 март преди година президентът пренебрегна апела на здравните власти за опасността от струпване на хора заради коронавируса на Шипка.

„И да излиза и да казва, че той е единственият, внесъл разум, това е мерзост“, категоричен беше Георг Геориев.

По случаи възпоменателния ден на жертвите на комунистическия режим той отбеляза, че и днес социалистите си служат със старите прийоми – да изкривяват истината, да заблуждават, да плашат или иначе казано „да промиват мозъците на хората“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ