Бахаров влиза в една от най-мащабните продукции „Властелинът на пръстените“!

Захари-бахаров-1280x720

Захари Бахаров и още няколко български актьори са пробвани за бъдещия сериал, „Властелинът на пръстените“, научи HotArena.

Сериалът по книгата на Толкин се очертава да бъде е една от най-мащабните продукции в историята не само на телевизията, но и на киното, За него са отделени рекордните 1 милиард долара. Парите основно ги дава най-богатият човек на планетата –Джеф Безос – основателят на Амазон, чието състояние се изчисява на 150,5 милиарда долара.

Бахаров вече има солидна международна кариера, след като се е снимал и в най-популярната тв поредица „Игра на тронове“. Там игра предводител на едно от северните дивашки племена отвъд Вала и загина геройски в битка с Белите бродници. Изявата му бе кратка, но запомняща се. Сега не е ясно точно за каква роля са го оглеждали на кастинга. Според родни кинаджии има и други българи, които са пробвани, но дали някой ще влезе, ще стане ясно по-късно, съобщава Телеграф.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ