Страшно меле в дискотека! Охранител смаза от бой бизнесдама, няколко души ранени

vasil-malinov

Шефът на охраната на дискотеката в мазето на община Сапарева баня Васил Малинов би безмилостно, почти до смърт управителя на казиното в курорта 31-годишната Първолета Костадинова, пише Вяра.

Първолета и съпругът и.

Младата жена е в тежко комоцио, с 5 шева на главата и хематоми от главата до петите. Лекувана е в „Пирогов”, свидетели на боя, които са отишли да я видят, са потресени от синините и травмите й.

Александър Ковачки

Жестоки удари в безмилостното меле са отнесли и приятелката на Първолета Петя Начева и съпругът й Даниел Начев, който даже е захвърлен в безсъзнание на улицата до кошче за боклук на близка до общината улица.

Васил Малинов

Той е с три шева по лицето и счупено чене. Пострадали са още Ленко Главянов, Александър Ковачки и 21-годишният Даниел Иванов, които самоотвержено са се притекли да спасяват двете жени.

„Групата беше нападната от самия шеф на гардовете, без причина. Беше страшно”, разказаха очевидци на инцидента, станал в 5 часа сутринта в неделя.

Петя Начева, съпругът й Даниел, Първолета и нейният съпруг чествали рожден ден в близък ресторант. На тръгване решили да се отбият до дискотеката, за да се потопят в настроението на младежите, като съпругът на Първолета се прибрал.

„Ние бяхме наблизо. Първолета с нищо не провокира шефа на гардовете, които бяха общо петима души, а те налагат с пълна сила младата жена. В боя се включи и барманката Северина, която по неизвестни причини се превърна и в сервитьорка и отиде до масата им. Тя отскубна кичур коса на Първолета, остана й дупка по темето. Имаше и други, но специално Васил Малинов преби и двете жени. Как е възможно такъв мъж да се нахвърля срещу жени? Резултатът е потресаващ. Даниел има шевове по лицето, със счупено чене, не може да си отвори устата, главата му е много деформирана. Те скачаха върху главата му, мачкаха я с крака. Петя най-малко е бита, има синини по лицето, най-вече по слепоочията. Първолета обаче цялата е синя, все едно е премръзнала изцяло. Това е удар до удар, ръце, гърди… всичко е синьо. Само по гърба не е изцяло синя. Иначе носът, окото, цялата е обезобразена. Има три шева на челото от пестниците на Малинов. Разбрахме, че тя се страхува много и не казва нищо на близките си и иска никой да не знае за инцидента. Но цяла Сапарева баня говори, много я е срам и много се страхува, почти е неадекватна. Баща й работи в общината като пазач. Тя се страхува, че ако разбере, може да стане страшно. Само да отиде и да попита какво е станало и може да го убият. Тя се страхува и казва: „Не му казвайте, ще го убият.” Страшно е състоянието и с детето й. То я е видяло и сега не спира да плаче и не може да спи. Бабите го поведоха на баячки за успокоение”, разказаха свидетели.

Първолета дошла в съзнание и е заявила, че не познава биячите си, за първи път видяла и Васил Малинов. Разказва, че той дошъл при нея, ударил я през лицето и тя успяла само да попита защо я бие. Не чула никакъв отговор.

„Боят не е заради сметка, защото си поръчаха нещо дребно, едва ли става въпрос за цена. Платиха сметката и си тръгваха, но Васил тръгна след тях и започна да ги псува. Ако не бяха Ленко, Даниел и Александър, не искаме да мислим какво щеше да стане. Ленко защити Първолета, той се опита да помогне на момичетата. Малинов удари Петя с огромно ветрило, дълго като тояга, по главата. Тогава Даниел скочи и каза „защо удряш жена ми?” и започнаха да го нахванат. Ленко, Даниел, който учи в спортното училище в Самоков, и Александър Ковачки се притекоха на помощ. Александър просто разпозна Първолета на земята. Хвърли се върху нея и я прикри с тялото си и отнесе той ритниците. Някак дори успя да я изведе извън входа на бара към колата. А през това време мъжът на Петя е напълно пребит навън. Добре че беше Ковачки, който извади невероятна смелост, той е съвсем млад, после го чухме да казва „колкото можах, помогнах, повече не можех”. Двете момичета тръгнаха по главната улица да се спасяват, а Даниел го хвърлиха точно там като парцал, той беше в безсъзнание.

Обадиха се на полицията и на Спешна помощ, но те дойдоха много късно. Впоследствие дойдоха много полицаи”, разказаха още свидетелите пред вестник „Вяра”. Те пожелаха имената им да не бъдат цитирани от съображения за сигурност, тъй като: „Състоянието на Първолета е много тежко, тя е много травмирана, все едно не е тя, не е същата, не може да отиде до тоалетната, не може да си представи, че може да излезе навън.”

Свидетели са категорични, че самият гард е проявил своеволие. Едва ли такова нещо би поръчал наемателят на дискотеката.

„При проведените специализирани полицейски действия са установени участниците – 2 жени на (30 и на 31 г.), 35-годишен мъж – те са били клиенти на заведението през нощта, и 30-годишен служител на заведението. При разразилия се побой няма сериозно пострадали, започнато е досъдебно производство по случая в РУ-Дупница, уведомен е дежурен прокурор”, гласи лаконичното съобщение от полицията за инцидента.

Малинов е на свобода и негови хора пуснали до семействата на пострадалите думите му: „Можехме и в склада да ги млатим, там ги бием най-добре.”За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ