Разпространиха снимка на задържаният син на президента

Румен Радев

Синът на президента Румен Радев – Георги, се явява в 4-о РПУ заедно с майка си заради среднощната вакханалия на 6 срещу 7 февруари в хостел на столичния бул. „Христо Ботев“, откъдето е бил отведен заедно с още 13 души, нарушаващи противоепидемичните мерки.

Младежите са хулиганствали след 23.00 часа, като са крещяли, псували и хвърляли бутилки на улицата, докато собственикът на пицарията под хостела не е подал сигнал на телефон 112.

Освен че е нарушил мерките за сигурност срещу коронавируса, Георги Радев е извърши и оше две нарушения. Той е един от непълнолетните на среднощния купон, който е бил без придружител. Заради това днес и те също са извикани в 4 РПУ заедно с родителите си. А освен това нямал и документ за самоличност.

Майка му и първа съпруга на Румен Радев – Гинка Кесякова, не е отишла да прибере сина си от полицията в нощта на инцидента. Затова в събота вечерта един от тримата пълнолетни участници в купона се е подписал за освобождаването му с ангажимент да го отведе до дома му.

Това е трети сблъсък на Радев-младши с органите на реда, след като през 2017 г. и 2019 г. бе замесен в сбивания.

На място минути след 14 часа започнаха да пристигат част от младежите, които са участвали в шумния купон. Те обаче отказаха да говорят пред камерите на медиите, а от полицията помолиха медиите да излязат от сградата на районното управление.

Източник: „ПИК“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ